Info om permittering og permitteringsvarsel

Du som arbeidsgiver gjør en viktig jobb ved å informere den permitterte om at han eller hun må registrere seg som arbeidssøker og søke om dagpenger. Følg lenkene for å gjøre dette. Arbeidstakere som blir permittert må sende inn permitteringsvarselet som dokumentasjon til NAV. Les her hva du som arbeidsgiver må skrive i permitteringsvarselet for at det skal være gyldig.

Nyttige lenker

Stortinget vedtar flere regelendringer som følge av virkningene av koronaviruset. Informasjonen på www.nav.no blir oppdatert så snart regelendringer blir avklart. Her finner arbeidstakere, arbeidsgivere eller selvstendig næringsdrivende spørsmål og svar om hva som gjelder i din/deres situasjon.
Her får du løpende oppdateringer om Korona-situasjonen fra NAV og her er en lenke til regjeringens siste oppdaterte informasjon om korona-situasjonen.

Bistand til arbeidsgivere

Arbeidsgivere kan ringe arbeidsgivertelefonen 55 55 33 36 eller bruke chat-funksjonen.
Vi oppfordrer til å se NAV sin informasjonsvideo om permittering her.

Ønsker du kontakt med markedsavdelingen i NAV Indre Østfold kan du ringe
Anne Berit Sommernes 452 60 380
Nina Haaland 950 82 522
Gro Momrak 913 01 283
Ingvar Ramstad 900 46 973
Vakttelefon 413 38 149 (betjent 10-14)

Har du ansatte som vil bli permittert og som innehar kompetanse og/eller erfaring innenfor helsefag, sjåfør, dagligvarebransjen eller næringsmiddelproduksjon? Vennligst ta kontakt med en av oss. Kanskje din ansatt kan lånes bort til en bransje som er i behov av ansatte, og dermed unngås en permittering.
Se også informasjon på www.arbeidsplassen.no