«Alle» har et forhold til bygdetunet. Parken og museum binder sammen Vonheim, Idrettsplass og barneskole. Samlingsplassen brukes ved store anledninger som Bygdedagen og 17. mai. Folk går på tur med hunden og barna bruker det som lekeplass. Selv kronprinsparet har vandret gjennom «Kjærlighetsstien».

 

Her er noen av begrunnelsene fra folket som klikket «like» på Adelins bilde:

Bildet representerer Skiptvet på en flott måte med vann, bygd, bygdetun og grønt. Godt bilde er det også. (Jan-Ivar Lorentzen)

– Bygdens møtepunkt speiles krystallklart i vannet blant ranke furutrær ... ( Jens Magne)

– Dette er Skiptvet! Har feiret mange 17.mai og Bygdedager der. (Anne Mari Schie).

– Godt foto og motiv som er kjent i bygda (Bjørn Skjønhaug)

 

©Adelin Engh Hoel.jpg

«Herredshuset og bygdemuseet speiler seg i dammen». ©Adelin Engh Hoel

– Hyggelig at mange liker bildet. Slike konkurranser engasjerer og jeg synes selv det er moro å se på alle de flotte bildene tatt av flinke hobbyfotografer, sier Adelin.

– Inspirasjon fikk jeg tidlig fra min morfar som var ivrig fotograf. På videregående ble det mange timer med kamera og fremkalling i fotolabben. Etter hvert ble andre ting prioritert. Kamerakvaliteten på de nye mobilene vekket fotografen i meg igjen. Mobilene er alltid med og lett tilgjengelig når jeg ser et godt motiv. Jeg er glad i å ta naturbilder og liker å lete frem detaljer å sette søkelys på.

Flere enn 100 bilder ble tagget med #snakkoppskjetve. Vi trekker frem de neste som fikk mange klikk.

 

©Niklas Åkesson.jpg

Niklas Åkesson hadde tre motiver blant de fem som fikk flest stemmer. Dette motivet fra elva, var det mest populære. ©Niklas Åkesson

 

©Jan-Ivar Lorentzen.jpg

Her er et bilde til som fikk «hederlig omtale». Bildet speiler den viktige innsatsen fra frivillige i lag og foreninger i bygda. Her representert ved Tom Christiansen. Olav Rekdal: – Kongen av Skiptvet, godt at du holder hjulene i gang. Blir "inspeksjon" til sommeren;-) ©Jan-Ivar Lorentzen

 

ordfører.jpg

Alle som har gitt et bilde en «like» i konkurransen har vært med i trekningen av et valgfritt gavekort fra en Skiptvet-bedrift. Ordfører Anne-Grethe Larsen har trukket ut Marit Wærnes som vinner.

Vi gratulerer!