Bildene og filmene tagget med #snakkoppskjetve forteller at folk setter pris på en landlig tilværelse, med kort vei til naturen og dyrelivet. Glomma får naturlig nok oppmerksomhet, både som naturressurs og rekreasjonsområde. Frivillighetens betydning synliggjøres også i ulike innlegg.

– For første gang har Skiptvet kommune tatt et omdømmeinitiativ overfor innbyggerne. Denne oppstarten viser at folk bryr seg om bygda, og hvor vi bor i forhold til omgivelsene. Jeg har tror på fortsettelsen og at samhandling mellom kommune og innbyggere bidrar til å løfte Skiptvet videre som attraktivt bosted. Dessuten håper jeg #snakkoppskjetve blir en gjenganger i sosiale medier fremover, sier ordfører Anne-Grethe Larsen.

Bli med å kåre vinneren

– Nettopp publikumsengasjementet som ordføreren viser til skal dyrkes videre. Derfor inviterer vi alle til å stemme frem sitt favorittbilde. Dette gjøres ved å klikke «like» på sin favoritt på dette Facebook-innlegget. En «like» kan gjerne begrunnes og man kan bare velge ett bilde. Bildene som er levert via Instagram legges ut på samme sted og blir derfor selvfølgelig også mulige å stemme på, sier webredaktør i Skiptvet kommune Monica Muldal.

Vi gjør oppmerksom på at fotografene som har levert inn bilder til konkurransen har opphavsrett til bildene. Dersom de ønskes benyttes i andre sammenhenger må fotograf forespørres. Alle bilder som er delt innen fristen 31. desember 2021 er med.