Har du rom for en til?

 

Over 11 000 barn og unge i Norge bor i fosterhjem og antallet øker fra år til år. I rekrutteringskampanjen «Har du rom for en til» leter vi etter folk med rom for en til i livet sitt. 

Fosterbarn er som alle andre barn, forskjellige. De har sin egen historie, personlighet og bakgrunn. Felles for alle er behovet for voksne som kan gi trygghet, omsorg og kjærlighet. For barna handler det ofte om det mange tar for gitt. Å ha noen som hjelper til med leksene, som følger på fotballtrening og heier fra sidelinja. Noen som sier «god natt» og som gjør at du sover godt. Det handler om å føle seg trygg, og å vite at noen bryr seg.

Gode fosterforeldre finnes over alt. I store familier, små familier, flerkulturelle familier og blant slekt og venner. Fosterhjem er vanlige hjem med alminnelig hverdag og trygghet.

Alle som vurderer å bli fosterhjem, kan sammen med Fosterhjemstjenesten i Østfold finne ut om dette er noe for deg og din familie. På fosterhjem.no finner du mye bakgrunnsinformasjon om å være fosterforeldre, informasjon om kurs og møter og ikke minst en oversikt over barn som trenger fosterhjem.

 

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med oss i Fosterhjemstjenesten Østfold:

Telefon: 466 16 900

E-post: fosterhjemstjenesten.ostfold@bufetat.no

Følg oss gjerne på Facebook:

Fosterhjem Østlandet