Hva skjer i regionen?

Under Turist i egen region er det blant annet reduserte priser på en rekke museer og opplevelsestilbud, mye spennende som skjer i de ulike byene og tettstedene, gratis kollektivtransport med Østfold Kollektivtransport, i tillegg til gode rabatter og spesialtilbud en rekke steder.

Fullstendig oversikt over alle arrangementene finner du her!

bygdetunet

Åpen dag på bygdetunet

Skiptvet bygdetun 11.00 – 15.00
Museumsstyret holder åpent på bygdetunet.

Smia er åpen.

Historielaget:

Salg av kaffe og vafler.

Historielaget arrangerer gjettekonkurranse med eldre gjenstander ved loven på bygdetunet.
Historielaget vil også selge plansjer i Liverudstua til inntekt for flytting av skolen i Karlsrud. Plansjene er plassert i stua.

Skiptvet bygdekvinnelag:
Bygdekvinnelaget baker flatbrød og deler ut smaksprøver på bygdetunet.

Nes lenseteater:
Nes lenseteater kommer på Bygdetunet kl.12.00 for å promotere årets forestilling «Festen» som blir satt opp på Nes lense kulturarena i perioden 26.8 til 3.9.22. De skal også fremføre en av sangene fra stykket.

DSC01983

Oppvisning Skiptvet motoraktivitetsklubb

Skiptvet motoraktivitetsklubb holder oppvisning og har informasjonsstand på området mellom Rema og Europris kl.10.00 – 16.00. 

Frivilligsentralen

Frivilligsentralen er åpen

Frivilligsentralen har åpent fra 11-16. 

50% på alt av gjenbruk.

På menyen har vi kaffe, vafler, smørbrød og eplekake med is.

Gratis saftis og ballonger til barna. 

Furukollen_1356687142

Lionshytta holder åpent

Skiptvet Lions holder Lionshytta (Furukollen turhytte) holder åpent fra kl.13.00 – 18.00.

Furukollen Turhytte (Lionshytta) ble bygd av medlemmene i Lions Club Skiptvet kun 10 år etter at klubben ble etablert. Nå er hytta over 40 år gammel og er et populært turmål for hundrevis mennesker. Hytta er åpen med vertskap kun på søndager i vinterhalvåret med vafler og annet, men stedet besøkes hele uka. Her er god uteterrasse, sitteplasser, utedo og en bålpanne hvor vi selvfølgelig tar hensyn til skogbrannfaren.

Utsiktstårnet ble bygd med økonomisk støtte av Sparebankstiftelsen Askim, Sparebankstiftelsen DNB og regionale folkehelsemidler. Det er flott å komme opp dit og skue utover bygdene. Kanskje du ser Gaustatoppen hvis det er klar sikt og med god kikkert.

Naturstien med mange oppslag ved stien fra Gjerstad til hytta beskriver både planter og dyr.

LIONS er en hjelpeorganisasjon og vi har behov for flere hjelpere. Både kvinner og menn er velkomne til dette positive miljøet. Kontaktperson Tom Haugvaldstad, tlf.: 95280093, e-post: tom.haugvaldstad@enebakk.kommune.no