• Skiptvet historielag inviterer til busstur til Vidnes

Avreise kl. 11.00 fra Vonheim. Pris kr. 100,-. ​Kaffepause underveis. Velkommen til en spennende historietur til en av Skiptvets grender!

 

  • Konsert i lavvoen i Vidnes kl. 18.00

Inngang kr 50. Barn gratis. Salg av grillmat.

Benjamin Kippersund.jpg

 

Unge Benjamin Kippersund er årets artist i lavvoen under bygdedagshelgen i Skiptvet. Han kommer med sin ukulele og sekken full av viser. Han er en velkjent og velbrukt visesanger på Hedmark, og særlig i Hamar-traktene.

For første gang i Østfold får vi glede av unge Kippersunds forkjærlighet for besteforeldregenerasjonens viser. Men han synger verken rustent eller sentimentalt – slik vi eldre kan huske denne visetradisjonen. Han har et særs humoristisk blikk på det som en gang var humor eller dristighet eller helt alminnelig.

Konsert i lavvoen har etter hvert blitt tradisjon under kulturdagene i Skiptvet. Opplevelsen begynner med en frisk tur gjennom Vidnes-skauen, merket fra P-plass på venstre side før Bråthen, 2 km inn i Bråthenveien (ca. 20 min gange). De som vil gå litt lengre, starter ved P-plass på høyre side etter Bjørkebru 2,5 km inn i Glenneveien (ca. 30 min gange).

Sett av en time til skogturen, selv om den kanskje bare tar en halvtime. Det venter forfriskninger når du kommer fram til lavvoen.

Arrangør: Vidnes Vel. 
Konserten støttes av Skiptvet kommune.