Innbyggernes engasjement er stort, uansett sak eller aktivitet. Ansatte i kommune, små og mellomstore bedrifter viser at vi har et attraktivt arbeidsliv. Naturen rundt oss byr på fantastiske muligheter.

Nesten hver eneste dag finner gode Skjetve-historier, gjennom tekst bilder eller video, veien til sosiale og lokale medier. Sammen viser vi frem en attraktiv kommune i regionen Indre Østfold. Dette må vi fortelle enda mer om.

Derfor inviterer Skiptvet kommune til en video- og fotokonkurranse som skal få frem enda flere innlegg som skal få oss til å snakke opp bygda som vi helst kaller «Skjetve».

ALLE KAN DELTA!

Vi gjør oppmerksom på at deltakernes innlegg kan bli benyttet i forbindelse med andre omdømmekampanjer og eventuelle utstillinger på lokale arrangement. Konkurransen går frem til 31.12. Ved mulig bruk av bilder vil vi selvfølgelig innhente tillatelse fra fotograf og kreditere bruken. 

Slik gjør du det!

Merk at du like gjerne kan lage nye historier eller finne frem noe fra ditt eget arkiv.

Instagram: Legg ut dine favorittbilder (eller videoer) med kommentar fra Skjetve, og tagg det med #snakkoppskjetve og @skiptvet.kommune

Du kan velge mellom innlegg, reels eller story.

Facebook: Legg ut ditt favorittbilde med kommentar fra Skjetve, og tagg bildet med @Skiptvet.kommune og #snakkoppskjetve