I begynnelsen av juni er vi ferdig med å vaksinere alle under 65 år med underliggende sykdom. Vi har da vaksinert gruppene 1 – 7. De neste gruppene som vaksineres er: 

  • 8: alder 55- 64 år,  
  • 9: alder 45 – 54 år,  
  • 10: 18-24 år og 40-44 år,  
  • 11: alder 25 – 39 år 

Målet er at alle innbyggere 18 år og over skal ha fått minst 1 dose vaksine innen utgangen av juli måned. 

Vi oppfordrer innbyggerne i kommunene om å stille opp når vi sender ut melding om at du kan melde deg på vaksinering. Det vil komme mange vaksiner hver uke i sommer og vi er avhengig av at du takker ja til vaksinering selv om det er ferietid.  

Vi bruker systemet ReMin hvor vi sender ut en tekstmelding til de som kan melde seg på time til vaksinering. Du logger deg da inn på en sikker nettside med BankID og velger den timen som passer deg best. 

Tekstmeldingen vil se slik ut: "Hei! Du er nå prioritert for koronavaksinasjon i Skiptvet kommune. Vennligst gå inn på [lenke] for å bestille time."

Er det noen som har problemer med å bestille time på denne måten så kan servicekontoret kontaktes på tlf 69 80 60 00. Det vises også til statussidene for vaksinering hvor det legges ut informasjon om hvilke grupper som til enhver tid vaksineres.