Er du gravid, er du velkommen til å ta kontakt med jordmor Marte Kamperud Braathen på tirsdager og onsdager på tlf/sms 48860644 eller mail til:

marte.kamperud.braathen@skiptvet.kommune.no
Ved timebestilling: telefon 69806250.

I svangerskapsomsorgen kan jordmor bidra til at svangerskap, fødsel og barseltid blir en god prosess for den gravide og hennes partner. Du kan komme til førstegangskonsultasjon hos jordmor og som gravid velger du selv om du ønsker oppfølging hos bare jordmor, eller gå annenhver gang til jordmor/ og din fastlege. Ta gjerne kontakt med jordmor tidlig i svangerskapet.

Jordmor har også samtale og veiledning ved fødselsangst eller tidligere traumatiske fødselsopplevelser. Jordmor tar også fødsel- og foreldreforbredende samtaler med den gravide og partneren, formålet med samtalen er å gi økt kunnskap om fødsel, smertelindring, amming og foreldrerollen.

Den første tiden etter fødsel oppleves som travel for foreldrene. Vi tilbyr barselbesøk av jordmor etter fødsel ( tirsdager og onsdager). Formålet med barselbesøk er å sikre god barselomsorg med fokus på kvinnens og barnets helse og gi trygghet for familien i den nye situasjonen.