Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ønsker du å registrere ett nytt lag eller en forening, send e-post til servicekontoret.
Oppgi navn på på lag eller forening og din e-post adresse. 
Lag og foreninger som allerede er blitt opprettet og skal redigere bruker Logg inn.

Logg inn

KRIK Skiptvet

KRIK står for "Kristen idrettskontakt" I første omgang vil vi ha samlinger en fredag i måneden. Samlingene vil bli preget av fysisk aktivitet og sosialt fellesskap. Vi ønsker at samlingene skal være et rusfritt lavterskeltilbud for tenåringer i bygda. Man trenger ikke å drive aktivt med idrett for å være med, men sport og lek kommer til å være en viktig del av samlingene.
Hva er KRIK?
Kristen Idrettskontakt (KRIK) er en medlemsorganisasjon og kontaktbevegelse og idrettsutøvere, trenere, ledere og sportsengasjerte. KRIK ønsker å være et lavterskeltilbud for tro og idrett. KRIK har i dag ca 15000 medlemmer med 330 aktive lokallag. Hovedmålgruppen er ungdom i aldersgruppen 13-25 år. I Skiptvet vil det være tenåringene i bygda som er hovedmålgruppe. Men vi vil også samarbeide med KRIK-grupper andre steder i indre Østfold. Les gjerne mer om KRIK på hjemmesiden www.krik.no. Lik vår facebookside KRIK SKIPTVET, der legger vi ut all informasjon om samlingene våres. Se også kalenderen til kommunen eller på skiptvet.kirken.no eller filadelfiaskitpvet.com.
Har du spørsmål kontakt gjerne en i styret: Einar Tjelle 928 28 461, Christian Oppebøen 474 70 460, Janne Øverland Søby 988 73 231 eller Inge Moen 996 44 832.

Web:www.krik.no