Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter og aktuelt

Bosetting av flyktninger fra Ukraina

Vi kartlegger nå antall bosettingsplasser i kommunen slik Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) har bedt oss om.

Skiptvet kommune planlegger og bygger opp tjenesteapparat for å ta imot ukrainske flyktninger.

Vil du hjelpe til?

Kommunen får mange henvendelser fra innbyggere som ønsker å bidra i forbindelse med krisen i Ukraina. Vi setter stor pris på ditt engasjement og vil derfor samle alle henvendelser. Slik får vi kartlagt hva du som innbygger eventuelt ønsker å bidra med.

Ønsker du å hjelpe, send en e-post til servicekontoret@skiptvet.kommune.no eller ring 69806000. Kanskje du har en bolig eller et husrom du kan stille til disposisjon eller ønsker du å bidra som frivillig innenfor ulike områder. Det vil også bli stort behov for tolketjeneste. Snakker du ukrainsk eller kjenner noen som gjør setter vi stor pris på om du henvender deg.

Vi gjør deg oppmerksom på at dette kun er en kartlegging, og vi tar kontakt med deg hvis behovet oppstår.

Dragen i rødt og sølv beste oppløsning