Omsorgsboliger

På hjemmesiden finner du retningslinjer for tildeling av omsorgsbolig og søknadsskjema. Det kan leveres elektronisk, på papir eller etter oppmøte/samtale med saksbehandler for å få hjelp til å søke. Ring og få avtalt tid, om du ønsker det. Søknads behandlingen skjer 1 gang pr uke.  

Leilighetene er litt ulike. Leilighetene er moderne, ivaretar alle dagens byggekrav og har høy standard. Størrelsen varierer fra ca. 54m² - ca. 74m².  De er farge satt med rolige og lune farger.  Leilighetene med 1 soverom kan ha balkong og leiligheter med 2 soverom har ikke egen balkong. Det er vannbåren varme som varmekilde, varmekabler på badet. Det er lagt opp til internett og kabel-TV. Leilighetene er umøblerte ved overtagelse.  

Bilde5.png Bilde6.png Bilde7.png

Omsorgsboligene har et fellesrom, som kan benyttes til samvær og /eller private samlinger etter bookingliste. Lokalet ligger i 1 etasje, rett vedsiden av et vaktrom som hjemmesykepleien kan benytte etter hvert.  

Pr nå er det vedtak på hjemmesykepleie, hjemmehjelp og tilgjengelig vaktmester som bistår beboere med tjenester og hjelp fra kommunen. 

Flere beboere har installert trygghetsalarm etter søknad og vedtak. Ved akutt behov for bistand, vil hjemmesykepleien komme hjelpende til. 

Leietaker betaler en eierandel ved innflytting og månedlig husleie. Husleie er beregnet ut fra leilighetens størrelse. Alle fellesutgifter er tatt inn i månedlig husleie. Husleien er foreløpig satt til å være fra 9 500 – 11 500,- pr mnd.   Det vil være mulig å søke bostøtte for de det gjelder., samt et skattefradrag på rente kostander.   

Det er stiftet et borettslag for Torggården. Borettslaget vedtar bla. husleie.  

Alle søknader vil bli behandlet ukentlig så lenge det fremdeles er ledige leiligheter. Virksomhet helse og mestring har kort saksbehandlingstid.  

Behandlingstiden vil inneholde et arbeid med å kartlegge og vurdere de ulike søknader som er kommet, ut fra vedtatte tildelingskriterier for de ulike omsorgsboligene.   

Vil du søke?

 

VIKTIG: Les retningslinjene før du sender søknad: Retningslinjer for tildeling av omsorgsboliger i TorgGården

Søknadsskjema finner du her: Søknad om omsorgsbolig i TorgGården. Du kan også få skjemaet i papirform på servicekontoret. 

Ferdig utfylt søknadsskjema sendes til:
Skiptvet kommune, Postboks 115, 1806 Skiptvet eller ved å klikke på denne linken:

https://svarut.ks.no/edialog/mottaker/941962726 (sikker digital sending)

Spørsmål?

Kontakt servicekontoret på tlf 69 80 60 00 eller e-post: postmottak@skiptvet.kommune.no