Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Alt om koronavaksinasjonen

KORONAVAKSINERING I SOMMER

Skiptvet kommune har inngått et samarbeid med Sarpsborg kommune om setting av koronavaksine i sommer.

Det er tilbud om dropinvaksinering hver torsdag kl. 09.00 – 15.00 fra nå og til og med torsdag 4. august. Det er opphold de tre siste torsdagene i juli.

Vaksineringen er på Valaskjold omsorgssenter, Trompetveien 5, 1710 Sarpsborg.

Lurer du på noe om tilbudet kan du ringe Skiptvet kommune, Servicekontoret på tlf. 69806000.

vaksine

Tilbud om 4. vaksine til personer som har alvorlig svekket immunforsvar

Personer som grunnet sykdom eller bruk av immundempende behandling har alvorlig svekket immunforsvar har dårligere respons på vaksiner sammenliknet med friske personer. Dette gjelder også for koronavaksinasjon. I tillegg har de også en høyere risiko for å bli alvorlig syke dersom de smittes med koronaviruset. En del av disse pasientene ble derfor høsten 2021 anbefalt en ekstra dose koronavaksine som del av grunnvaksinasjonen, dvs. tre doser istedenfor to. For denne gruppen blir oppfriskningsdosen dose nummer 4.

Dragen i rødt og sølv beste oppløsning

Alt om koronavaksinasjonen

 

Egenerklæringsskjema - fyll ut og ta med skjemaet på vaksinasjonsdagen. 

Skiptvet kommune skal sørge for at så mange som mulig av kommunens innbyggere blir vaksinert mot korona. På denne siden finner du informasjon om vaksinasjonsprogrammet i Skiptvet. 

Skiptvet kommune forholder seg til reglene fra sentrale helsemyndigheter. Du kan lese mer om disse på helsenorge.no og på Folkehelseinstituttets nettside.

Du blir kontaktet på telefon når det er din tur til å bli tilbudt vaksine. Dette gjelder alle innbyggere over 65 år. Vi vil informere nærmere om fremgangsmåten for alle under 65 år når tiden for å vaksinere denne gruppen nærmer seg.

Vi bruker frivillige til å ringe, og de jobber ofte hjemmefra og ringer også på ettermiddag/kveld og i helger. Vi oppfordrer derfor alle til å svare selv om du ikke kjenner igjen nummeret det ringes fra. 

 

Denne siden er under utarbeiding og oppdateres fortløpende. 

veiledere_liggende_vaksinasjonsveileder